3-D  Nail Art

tema: Baby Animals

RADOVI  sa NAILPRO Croatia 2019

Pravila kategorije

1.

Natjecatelji mogu podnijeti više od jednog rada, ali su dužni platiti naknadu za sudjelovanje u svakom od radova. Samo natjecatelji čiji radovi ulaze u top-5, imaju pravo akumulirati bodove za natjecanje u ukupnom iznosu za Nailpro Cup. Ako nekoliko radova istog natjecatelja uđe u top-5,  u ukupan iznos će se računati samo za rad koji je sakupio najveći broj bodova.

2.

3D radovi mogu biti isporučeni ne samo od strane natjecatelja nego i od ovlaštenih osoba.
Ako niste prisutni na ceremoniji nagrađivanja, potrebno je dogovoriti da vašu nagradu primi netko u vaše ime.

3.

3D dizajni trebali bi predstavljati skup od 10 specifičnih tvorničkih tipsi. Ne mogu se izrađivati ​​ručno. Tipse ne bi smjele biti dulje od 5,08 cm (2 inča) i veće od 1,9 cm (3/4 inča) u ravnom rasporedu.

Tipse treba biti izložene po veličini. Tipse trebaju biti odvojene jedna  od druge, tj. ne smiju biti zalijepljene jedna s drugom. Gotove tipse moraju biti pokretne od kutije u kojoj su donesene.

4.

Dizajn ne smije biti iznad vrha više od 2, 54 cm (1 inča) i ne smije se protezati u širinu više od 2,54 cm (1 inča). Tipse trebaju biti međusobno odvojene, ne mogu se lijepiti zajedno.
Dizajn bi se trebao rasporediti na 10 tipsi i predstavljati cjelinu, pri čemu svaka tipsa mora biti odvojena. Ako rad nije u skladu s propisanim pravilima, suci imaju pravo oduzeti bodove.

5.

Teme natjecanja navedene su u rasporedu.

6.

Svi radovi moraju biti dovršeni prije početka natjecanja (kod kuće). Nije moguće obaviti posao iz tehničkih razloga na  natjecateljskom terenu.

7.

Dizajn treba odraditi  pomoću profesionalnih materijala za nokte (akrilni prah u boji i monomer, gel,3d gel, lak, cirkon).

8.

Upotraba elemenata dizajna je dopuštena, ali ne bi trebala prelaziti više od 25% od cjelokupnog dizajna.

9.

Dopušteni su Top coat, UV gel ili lak sa gliterom.

10.

Natjecatelji trebaju pripremiti i dostaviti pisani opis u dva dijela. U prvom dijelu – materijalu materijala i proces izvođenja,u drugom – tumačenju povijesti i teme dizajna

Zabranjeno je spominjati brendove  materijala koji se koriste u radu, kao i potpisivanje radova. Zbog nepoštivanja pravila – oduzimanje  5 bodova od ukupnog zbroja.

11.

Prezentacija: 10 tipsi treba čvrsto pričvrstiti na ravnu površinu (jednobojnu, bez zrcala, bez teksture) kako bi suci mogli ispravno ocijeniti rad. Širina platoa treba biti maksimalno 15,24 cm (6 inča), dubina 20, 23 cm (8 inča) i visina 0,64 cm (1/4 inča). Nemojte stavljati opis na dno kutije.

Površina mora biti ravna, glatka, čvrsta i čista. Zbog nepoštivanja ovog pravila, bodovi se mogu smanjiti ili će natjecatelj biti diskvalificiran.

12.

Ocjenjivanje radova će se obaviti tijekom prezentacije, tijekom natjecanja.

13.

3D dizajn će se ocjenjivati ​​prema sljedećim kategorijama: originalnost, vizualna zanimljivost , boja, prezentacija, balans, dizajn, poštovanje zadanih parametara i veličina, opći dojam, složenost, vještine, dužina tipsi i tema.

14.

Bilo koji 3D dizajn koji je prethodno osvojio Nailpro zabranjeno je koristiti u potpunosti i djelomično bez obzira je li vlasnik djela ili drugi natjecatelj

Organizatori Nailpro-a zadržavaju pravo diskvalificirati rad koji podsjeća na dizajn koji je već osvojio natjecanja. Sve rasprave na temu dizajna odvijaju se u strogoj tajnosti.

** Novo pravilo / promjene

Svojstva natječaja za Nailpro Svjetske nokte © 2019 Publikacije kreativnog doba. Sva pravila, uključujući kriterije ocjenjivanja, NIJE DOZVOLJENA. SAMO TEMELJEM ODOBRENJA  DATO OD SAMO DIREKTORA ZA NATJECANJE NAILPROA! Sva pravila Nailpro natjecanja su zaštićena autorskim pravima, a sva prava pridržana.