Extreme Stiletto Design

RADOVI sa nailpro croatia 2019

PRAVILA KATEGORIJE

1.

Natjecatelji imaju na raspolaganju točno 2 sata (osim ako nije drugačije određeno) za nadogradnju stiletta  jedne ruke,koristeci forme, akril ili gel  materijal za nadogradnju. . Dizajn bi trebao biti autentičan i artikulirati umjetničke vještine natjecatelja. Tipse i ljepilo NISU dozvoljeni. Dva natjecatelja mogu dijeliti jednog modela.

2.

Dužina nokta mora biti najmanje 2 inča svaki (5,08 cm). Mjeri se  od najdublje točke područja kutikule do kraja slobodnog ruba. Nokti koji su kraći – 10 bodova od ukupnog broja.

3.

Moguće je koristiti pink kamuflažni materijal.

4.

Akrilne i gel boje, kao i lak za nokte, zabranjeni su. Hand Painted Nail Art za uljepšavanje dizajna nije dopušten. Dizajn nokta treba izrađivati ​​isključivo materijalom za modeliranje (gradivnim). Stamping nije dopušten!

5.

Dozvoljeno je koristiti svjetlucavi prah u bilo kojem kalibru, ali ne smije činiti više od 10% ukupnog dizajna.

6.

Dizajn ne smije pokrivati ​​ploču nokta ne više od 10%. Nokatna ploča treba ostati prozirna.

7.

Sve radove treba obaviti na radnom mjestu. Prethodni rad nije dopušten.

8.

NEMA Teme – samo slijedite pravila!

9.

Dopušteno je koristiti ukrase za nokte. Površina nadogradnje mora biti glatka.

10.

C-krivulja – između 40% i 50%. Debljina nokta mora odgovarati sakonskom stilu, ​​idealno – od 0, 08 do 0,12 cm (0,03-0,05 inča). Idealna je debljina posjetnice.

11.

Natjecatelji ne smiju koristiti prepoznatljiv dizajn koji je zaštićen autorskim pravima, kao i logotipe i poznata umjetnička djela (ili postojeće crteže).

12.

Mogu se koristiti hidratna sredstva kao što su ulje i sapun.

13.

Sve turpije i polirke trebaju biti čiste,  nove i ne korištene, eklektična turpija je dozvoljena.

14.

Svi nokti trebaju biti dovedeni do sjaja polirkom ,top coat-om ili UV top gelom. Ostali lakovi, uključujući i one s blještavilom i šljokicama, nisu dopušteni.

15.

Dizajn ekstremnog stiletta ocjenjuje se prema sljedećim kategorijama: bočna struktura i oblik C-krivulje, područje kutikule, završni  rad, , tema i dizajn, struktura površine, kontrola materijala i finiš, složenost, dužina i oblik, boja i balans, originalnost i opći dojam.

16.

Bilo koji dizajn Extreme Stiletto Designa koji je jednom osvojio prvo mjesto na Nailpro-u ne može ponovno koristiti isti ili druginatjecatelj. Zaposlenici Nailproa imaju pravo diskvalificirati natjecatelja ako smatraju da njihov dizajn podsjeća na dizajn pobjednika. Sve rasprave o ovoj temi odvijat će se u strogoj tajnosti.

** Novo pravilo / promjene

Vlasništvo nad Nailpro natjecanjem © 2018 Publikacije kreativnog doba. Sva pravila, uključujući kriterije ocjenjivanja, NE MOGU KORISTITI, SAMO TEMELJEM PISMENOG ODOBRENJA OD NAILPRO DIREKTORA ZA NATJECANJE! Sva Nailpro pravila natjecanja su prepisana i pridržana su sva prava.